Кредит на ремонт

Кредит на ремонт

Недаремно кажуть, що людина наповнена тим, що її оточує, і хоч поняття естетики у кожного своє, настає той день, коли душа бажає змін, і звісно ж, нового ремонту. Як відомо, будь-які ремонтно-будівельні роботи тягнуть за собою чималі витрати, а купуючи житло не кожен з нас задумується над тим, яка конкретно сума буде необхідна на його успішне завершення.

Втім, якщо ваш ремонт був запланований, і все пораховано до копійки, з великою вірогідністю можна передбачити те, що початковий кошторис буде дещо відрізнятись від фактичних витрат і на це є багато причин. Ціни на будівельні матеріали зростають, у ході робіт з’являються нові обставини, що тягнуть за собою додаткові витрати.

Швидко вирішити проблему непередбачених витрат на ремонт допоможе MicroCredit. Ви заповнюєте заявку, наша автоматизована система у короткі терміни її розглядає і приймає рішення про видачу кредитних коштів.

Для більшої зручності ви маєте змогу отримати кредит онлайн, особисто відвідавши одне з наших відділень, або ж з доставкою додому. 

Ми подбаємо про ваш кредит, а ви сміливо розпочинайте оновлення своєї оселі з MicroCredit.