Кредит на весілля

Кредит на весілля

Розкішне весілля, це така бажана та важлива подія в житті молодих, на котру зазвичай не шкодують ні сил, ні коштів. Але нестача фінансів на омріяне свято, котре символізує народження нової сім’ї – ще не привід відмовлятись від запланованої урочистості, що неодмінно має запам’ятатись на все життя.

Отож, якщо ви зовсім скоро плануєте змінити свій статус як подружжя – MicroCredit швидко вирішить потребу у додаткових коштах без довідок та поручителів, а також, без надокучливих дзвінків та перевірок. Вам не доведеться вигадувати, як, без зайвих питань, позичити необхідні гроші у родичів чи знайомих.

З MicroCredit все надто просто:

1 крок 

Подайте онлайн заявку на отримання кредиту, вказавши паспортні дані та ІПН

2 крок

Очікуйте на дзвінок нашого консультанта.

3 крок

Після погодження отримайте кошти на картку будь-якого банку України у день звернення.

Трішки часу і необхідна сума на повне або ж часткове покриття ваших весільних видатків у вас на рахунку. Якщо є необхідність отримати готівкові кошти – ми радо запрошуємо вас до одного із наших відділень мережі.

Окрім святкового банкету, ошатного вбрання та красивої фотосесії, молодята неодмінно забажають провести медовий місяць у незабутньому місці. Отож, якщо кредитних коштів на пишне святкування не вистачатиме, то на весільну подорож ви гарантовано матимете необхідну суму на картці.

Заповнюйте форму онлайн заявку і здійсніть мрію всього життя. MicroCredit стане надійним помічником на початку вашого цікавого та неодмінно щасливого сімейного життя.